Pigg!

Hello alla :) Har haft fullt upp hela veckan...jobbat varje dag och tränat. Plötsligt har jag jättemycket energi...vaknar tidigt och sen tränar jag sen jobb och på kvällen iaf den här veckan har vi börjat planera inköp för bebisen :)

Igår var jag och hälsade på Maja å Carlos på BB, de fick en liten flicka...jättesöt var hon :) stort grattis till dem!!

Min chef skall ju sluta så lite ledsamt, hon är nämnligen jättebra...men jag får iaf fler timmar så det blir skönt...för nu börjar man räkna veckor å desto mer det finns att göra desto snabbare går tiden haha...Nästa vecka har halva tiden gått...tycker det har gått jättefort men antar att det kan kännas så...nu börjar det gå mer långsamt.

Imorn är jag ledig :) enda dagen den här veckan...då ska Maria W och jag hämta en vagn i nacka som hon köpt sen på kvällen ska vi äta middag alla hos dem...kul kul :)

I helgen blir det IKEA, vi ska kolla spjälsäng å lite sånt :)

Nu ska jag sova...godnatt å puss

UL!

I dag var det äntligen dags för vårt ultraljud :) helt underbart var det att se bebisen :) den var inte still en sekund haha...allt var perfekt med...min näsa hade den haha...men var det är vet vi inte...vi har våra gissningar men jag tror det får bli en överraskning. Nytt födelsedatum fick vi med...29/12 ist för 27e, skönt...nu hoppas vi bara att jag kan hålla mig in på 2010 :)

Efter gick vi och fikade sen shoppade och sen lunch, därefter jobb för båda två...jag var i farsta och gästspelade haaha...helt annat än i täby var det men kul :)

Nu längtar vi båda ännu mer tills bebisen kommer....:)

puss


Irriterad men glad :)

Ligger nu isängen och ska snart upp och göra frukost sen är det jobbet som gäller idag :) Min chef ska sluta...jättesynd tycker jag, hon  är verkligen bra...hoppas den nya blir lika bra. Jag kommer få fler timmar att jobba...jättebra! Hoppas jag orkar.
Nu har jag defnitivt kännt bebisen :) var på mvc i tisdags och fick lyssna på hjärtat...helt otroligt :) det var en pigg liten skrutt där inne sa barnmorskan så det kändes skönt, i övrigt var allt bra. Jag känner mig pigg nu och har ganska bra med krafter...det som kan vara lite jobbigt är att sova, dels för att man måste på toa mins 2ggr per natt och en bra sovställning är svårt att hitta för mig :(

En egenskap man lätt känner är irritation haha jag kan komma på mig själv att bli irriterad på människor runt omkring mig helt i onödan...det är som allt man i vanliga fall kan störa en blir jätte jobbigt helt plötsligt haha.

Satt nyss och läste Linda Rosings blogg...hon är ju gravid me och typ 2v mer än mig....och snacka om irriterande människa...hon bara klagar på sin graviditet, att hon är sååå trött och ont och svullen, men det hon gör om dagarna är att springa på spabehandlingar och luncha me sin kära frisör hahha så jobbigt liv hon har.
Borde man inte vara glad åt sin graviditet el...lustig person.

nu blir det frukost :) puss

våran fina vagn :)

Nu har jag hämtat vagnen...är jättenöjd :) det enda som fattas är en ny allroundpåse till den.
Nu ska jag baka muffins :)

visst e den fin....

 

v 18!!

V18 eller (17+0) är här :) har läst på flera sidor om bebisens utveckling och en del säger helt olika...konstigt, alla borde väl ha lika info tycker man. Iaf tror jag att jag har känt lite rörelser, svårt att avgöra men var som en slags bubblig känsla i magen...det är ju väldigt olika när man känner rörelserna tydligen men man blir lite nojjig när man läser att folk känt det redan i v16....Fidel tycker jag oroar mig i onödan haha..:)

Ska snart åka och hämta våran fina vagn...ska ta bild på den så får ni se :)

SKriver mer ikväll..puss

Söndag :)

Oj va jag är dålig på att skriva varje dag...iof skulle det nog inte bli så roliga inlägg...händer inte så mycket haha. Iaf var ledig i fredags och då var min kille me hemma från jobbet så vi åkte till barkaby för att barnvagns shoppa mm...men fanns inget alls bara nya superdyra vagnar. Vi köpte iaf en väska och åt på max :) på kvällen var vi bara hemma och grillade å myste :)

Lördagen jobbade jag till 3..super segt eftersom det inte var så mycket kunder tyvärr, semetertid :( efteråt åkte vi till arninge för att göra ett sista försök att hitta vagn men tyvärr lika dåligt där. Jag var ensam hemma på kvällen för Fidel va på bröllop. Kollade på film och åt chips och morotsstavar...lite ensam men ganska mysigt haha....

Idag jobbade jag me och lika dött idag men hann då skriva ihop en baby-checklista som vi nu kan pricka av :) Kom ny nyss hem från Lidingö där vi har hämtat garderober till hallen...jättefina är det så nu ska vi flytta in i dem :)

Juste vi har hittat en barnvagn som ska hämtas imorn...det blev en emmaljunga city cross (pacific blue) 07 modell+ skötväska och regnskydd och för endast 2500kr!!!! jätteskönt att ha det klart :)
 
Kände bebisen röra på sig igår...jättekonstig men skön känsla :) längtar till UL å bara en v kvar :)

Nu ska jag fixa mat...ikväll blir det köttfärsås med spagetti :)

puss puss

Härligt

Hej! Kom nyss hem från en underbar båttur med Hanna, Christian, Ann, Per och Fidel. Hanna å hennes man har köpt en liten segelbåt så vi köpte sushi och åkte till stadshuset och tillbaka...jätteskönt i solen var det och super mysigt.

Igår va vi på Harry Potter premiären och filmen va bra! Man måste nog ha läst böckerna för att riktigt förstå...tur att jag gjort det så vet hur allt slutar hehe....

Dagen som varit har jag städat och tvättat...jätteskönt att ha det gjort så vi bara kan slappa i helgen :)

Ska kolla lite tv nu innan jag sover...gonatt!!!

SUCK!

Såååå trött efter dagen...jobbat, städat, lagat mat å diska för ovanlighetens skull haha Maria du vet vad jag menar :) Äntligen lite tid i soffan nu me popcorne.

Fick värsta chokladsuget idag i affären och jag skojar inte men var riktigt nära att jag köpte en hel tårta...gick tillochmen så långt att jag övervägde att baka en själv hahahaha....men slutade med några muffins. Det e rätt jobbigt ibland när begären bara kommer...man blir nästan besatt av tanken på vad man är sugen på och skulle göra nästan vad som helst för att få det :)

På onsdag ska jag på Harry Potter premiären i stan...ska bli kul :) Men nu är det film och vila tills jag ska sova.

Gonatt å puss


Måndag och v17 :)

Godmorgon alla! Somnade alldeles försent igår typ 3 haha....satt och åt nudelwook kl 1 fast det var inte jag som va sugen hehe antar att killar också får matbegär när tjejen e gravid :)
Iaf är jag i v17 nu känns bra...snart halva tiden, har gått jättefort tycker jag men antar att den sega tiden kommer senare ju mindre tid det blir kvar.

Ihelgen var både jag och Maria ensamma för killarna va på kryssning och bröllop.
Vi hade en super tjej-kväll med allt vad det innebär...pizza massa godis och chips :) å så klar filmer :) hade jättekul som vanligt när vi ses och jag kan säga såhär vi somnade inte hungriga iaf :) Tindra såg dock lite avundsjuk ut på allt gott vi hade...hon fick mjölk hihi.......ska försöka få upp bilder från kvällen så kan alla se hur vi vräkte oss haha.

Nu ska jag upp och jobba och börja dagen ;)

puss


Allt vår snacks hehe

Torsdag :)

Nu är jag helt slut (dålig kondition)....haha  sitter i soffan och latar mig framför tven men borde fixa mat för snart är min älskling hemma :)
Har haft en riktig tjejdag idag...träffade Maria, Kristina, Bibbi, Amanda och Therese i stan och åt lunch på kulturhuset..tyvärr var maten ingen höjdare där så rekomenderar inte nån att äta där. Alla hade barnen med så vi var en riktig barnvagnsliga (som iaf jag och maria lovat att aldrig vara haha) men vi hade jätte roligt!

Hade tänkt träna idag men tror inte att jag orkar...har en pilates dvd som jag brukar göra..jätteskönt, men efter att ha läst att pilates inte var bra att träna när man är gravid var jag tvungen att skicka ett mail till min BM hahaha känns lite dumt.

Imorn ska jag förbi och kolla på träningen...har inte varit där på några veckor...skäms. Nu ska jag nog fixa mat börjar bli hungrig :) men kanske skriver mer sen....

puss puss

Äntligen

Oj oj oj har inte skrivit på en vecka nu, men e så att min dator är på lagning för 3e gången...orka!! Men iaf var mina föräldrar här i helgen och vi fixade köket och badrumet så nu är allt klart och perfekt :) En tur till IKEA hann vi med också hehe kul kul...annars hade vi bara mysigt och kul :)

Den här veckan har det bara varit jobb tills idag och nu har jag äntligen ledigt i 2dagar sen jobbar jag helg men inte nå mycket så det e lugnt. Barnvagnsjakten fortsätter haha...jag och Maria kollar nog blocket varje dag om nått bra kommit in...men vi ska nog försöka få till en tur runt sthlm till alla butiker om det går :)

Om 2v nästan är det första ultraljudet hihi ska bli så kul :) men vilket kön det blir får vi se om vi tar reda på. En sak är iaf säker han el hon skall få en real madrid tröja nr9 (Christiano Ronaldo) hahaha....ska försöka iaf fast pojkvännen är stor barca fan.

Nu ska vi äta men ha en bra kväll alla :)

puss

onsdag :)

Äntligen lite svalare idag men tyvärr var jag instängd på jobbet hela dagen :( skulle egentligen upp tidig idag och kolla på barnvagn men blev inte så tyvärr...det e jättesvårt att hitta nån bra vagn som man är nöjd med utan att det blir för dyrt...ja jag e kräsen haha.....
I helgen kommer familjen och hälsar på, ska bli så kul :) vi ska fixa lite i lägenheten och sen på fest på kvällen. Jag borde gå på min dansträning , har fått typ 100 sms från tränarna men känner inte att jag orkar och blir ju inte direkt mindre med tiden så vet inte hur det blir, vi har stor uppvisning på en festival i slutet av juli så kanske ska va med på den får se.

Det börjar synas att jag e gravid nu och om inte annat så sitter de flesta av mina gammla kläder tajt :( att det e 30 grader ute hjälper inte direkt men samtidigt njuter jag av graviditeten :)

Snart ska jag nog sova....så gonatt alla :)


Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0