Latdag

Benjamin sover så skönt nu för natten...eller iaf ett par timmar innan det är dags för mat =) Vi har nu börjat införa bad innan läggdags..efter badet äter han och sen stuper han i säng om man har tur...detta rekomenderas..funkar jättebra för oss hittills iaf =)

I helgen har vi tagit det lugnt...vi var i centrum i lördags och åt med Fidels farbrors familj, blev bjudna =) sen gick vi till hans föräldrar för Benjamins gammel farmor var där...han tyckte om henne, log när hon höll honom hihi =)
Idag har det varit så kallt ute och har börja känna lite förkylning så vi har haft en lat söndag i soffan framför film =) Mys!

Imorn är det vardag igen...dags för min träning hehe...på onsdag åker vi till Falun..Benjamin ska åka tåg för första gången hihi han har tom en biljett och egen sittplats =)

Nu ska jag sova innan plikten kallar igen.

Godnatt och dröm sött.

Fredagsmys



Så var det äntligen fredag igen då..(inte för att det spelar någon roll för mig som alltid är ledig haha) Men skönt att vara hemma med familjen hela helgen =) Fast jag och Benjamin blev dumpade av pappa Fidel ikväll, han är på bio och ser snabba cash och sen ska det ut och fira hans bror som fyller år...men han är värd att gå ut, han är så underbar med mig och Benjamin och har fått ta hand om alla sysslor i huset nu på senaste tiden...men jag ska bättra mig hihi.

Idag kom iaf vår skylt till barnvagnen som vi beställt, den blev jättefin =) ska lägga in en bild imorn så får ni se.
Jag var i sentrum nyss och shoppade lite =) hittade ett jättefint linne på MQ från Paris&Kate, älskar de märket..så kul att unna sig något förutom ammningsinlägg haha.

Nu ska jag äta lite lasagne och sen se på Lets Dance =) Hoppas alla har en riktigt mysig fredagkväll.

Puss & Kram


Grattis Benjamin!!

Mammas älskling blir 1 månad idag...tiden går så fort, vi firade dagen med D-vitaminer haha =) Nej men sskämt och sido, kom ihåg att ge honom dem iaf.

Tyvärr lyser solen med sin frånvaro fortfarande men vi tog en långpromenad med vagnen ändå..som tur var hade det plogat vägen på det flesta ställena så det gick bra att dra vagn men när jag kom hem var jag alldeles slut i armar och ben haha.

Benjamin sov så otroligt bra inatt han vaknade bara en gång!!! så skönt för mig som fick sova ut =) Men inatt kan det bli helt annat...man vet aldrig med dessa små hihi.
Vi var och handlade idag och oj vad mycket mat det blev, nu är kylen, frysen och skafferiet fullt igen =)

Nu ska jag bada Benjamin sen ska han äta och sen sova förhoppningsvis =)

puss

God morgon

Ligger i sängen och kollar på tv...lillskrutten ligger brevid och snarkar haha. Är riktigt tråkigt väder ute tyvärr...längtar efter sol, man blir piggare och gladare då. Väntar på att efter tio ska börja, de ska prata om att skaffa barn till "varje pris" och fosterdiagnostik...intressant, jag gjorde inte fosterdiagnostik, onödigt att ta den risken tycker jag om man inte har någon ärftlig sjukdom eller så. Fattar inte att folk väljer att göra abort om barnet inte är "perfekt", inte för att det är vanligt men ändå och lika om man aborterar pga fel kön...helt otroligt idiotiskt! Jag skulle aldrig kunna tänka mig vara utan Benjamin och jag vet att jag skulle älska honom oavsett vad. Ok nu räker det med åsikter hahaha.

Idag blir det  storhandling..jihoo mat i kylen..nu ekar det tomt därinne nästan =) hoppas bara inte att det blir massa snö som de sa på vädret att det skulle bli, då blir det inte kul å köra bil.

Ska gå upp efter Days och göra min dagliga pilates hehe har blivit duktig =) Sen väcka plutten...han blir en månad imorgon, helt sanslöst vad fort tiden går, känns som han föddes nyss fast samtidigt känns det väldigt längesen vi var på BB...konstigt. Iaf måste komma ihåg D-vitaminerna imorn! =)

Ha en bra dag alla så hörs vi ikväll =)
puss

Nöjd och glad =)

Har varit en mycket bra dag idag =) Jag hann träna och sen duscha innan skrutten vaknade och ville ha mat. Var tom duktig att laga lunch till Fidel kom hem vid ett, sen sov jag och Benjamin en stund när pappa pluggade.

Benjamin har velat äta lite då och då idag och sovit småstunder så vi tog en promenad ute i sköna luften..hehe man blir något piggare så fort man kommer ut. Köpte blöjor..är svårt att hitta nån som är bra för han rör sig mycket men den sorten som är för aktiva bebisar är för stor för honom än tyvärr.

Nu på kvällen har vi ätit middag och fixat lite i huset, nu är det tv-kväll som gäller, är ju paradis hotel ikväll haha har fastnat i det även fast det är sämst igentligen hehe.

Bjuder på en bild från idag på lillskrutten <3


Pilates

Jag är uppe och har ätit frukost!!! Fatta vilken sensation haha...har haft en bra natt, Benjamin vaknade vid 3 och 8 så har fått sova bra faktiskt...kollade på Johan Falk igår sen somnade vi...min plan funkade hehe.

Hade tänkt passa på att träna lite pilates, har en sån där video med vinsor pilates, grymt bra. Nu sover lill killen så bäst att passa på...hinner duscha också hoppas jag =)

Idag blir det promenad efter vi e klara och klädda =)

hoppas alla får en bra dag =) puss

Söndag igen då

Sitter nu och ammar framför datorn..min lilla plutt har fått så roliga tider..not! han är nämnligen inne i sin växtperiod och vill äta mycket och länge..på dagen fine men på kvällen får jag nu sitta vaken mellan 01-03 vilket gör att man inte känner sig helt hundra om dagarna..men så är det =)

Igår var vi iaf på Max och Marias fest..jättekul hade vi och så roligt att träffa Emmie och Elina. Åt supergod smörgåstårta och massa godis och jag som ammar fick tyvärr nöja mig med cola haha. På kvällen fortsatte de andra ut för att festa men vi åkte hem...hoppas de hade kul =)

Idag blir det lite segdag och ta igen lite sömn...för nu till veckan måste jag skärpa till mig och se till att komma upp innan Benjamin ska ha mat vid elva..annars blir jag kvar i sängen till ett...oklädd och hungrig haha.

Nu har lillen somnat så ska passa på att vila lite jag med.

puss

Tjockis

Lillen ligger och sover så sött i sing säng...jag och Fidel har kvalitetstid hihi..han pluggar och jag sitter framför tv och datorn...snart är det ammning igen men just nu njuter jag =)

Vi var ju på BVC idag och min lilla tjockis har lagt på sig en hel del...4500g väger han nu och har vuxit till 54,5cm helt sjukt vad det drar iväg...bara att rensa lådan på stl 50/56 och börja med 62 snart. Han har börjat äta mycket nu och blir gnällig så fort han får vänta för länge på maten...fattar inte hur mycket man kan äta hhaha...

Tvätta hann jag precis..tur för handdukarna var slut...går åt en del nu haha..hann tom städa lite och det roliga är att jag försökte få Benjamin att somna men han ville inte så jag satte igång med dammsugning ändå och då somnade han, knäppa unge =) eller är det jag som är städfanatiker eftersom han blir lugn av dammsugarljudet som han antagligen är van att höra från han låg i magen då jag städade hela tiden hahahhaha.

Nu ska jag nog sova innan det är dags att gå upp igen...hoppas på en lugn natt idag =)

Puss


Det blir aldrig som man tänkt sig

Gaahhhaa har inte sovit nåt inatt känns det som, Benjamin somnade vid 23 och vaknade sen vid halv två och åt sen blöjbyte..efter det somnade han igen och vaknade sen 5 och då blev det krångligt...han blev inte mätt och var tvungen att byta på honom 2ggr och ny body för kom massa mjölk på den han hade på sig..höll på till halv åtta!! Tänkte sen att han skulle sova till 12 så jag fick lite sömn, han brukar sova länge på morgonen men nej då inte idag utan tio vaknade han och var hungrig igen haha men tog flaska då för var för trött för ammning..dålig mamma =( men nu äntligen sover han såå djupt men nu har jag massa saker att göra så min sömn får utebli idag haha.

Sitter nu med mega koppen starkt kaffe iaf och kollar på top model...ska träna lite sen till centrum, därefter BVC och sen tvätta...shit blir slut bara jag tänker på det.

puss å kram

mammaledig?

Nu har det gått en hel vecka sen jag skrev sist..men alltså vi har haft saker att göra hela tiden haha..har inte hunnit njuta av mammaledigheten än haha. Vi har haft besök, besökt folk, varit på soc för faderskapsregistrering, har knappt hunnit sova känns det som hahaha. Imorn är det BVC igen, undra om han gått upp mer sen förra veckan...känns så när man bär honom iaf =) På fredag ska jag till Antawara med Benjamin..alla har frågat efter honom så nu är det väl dags att visa upp han =)

Idag har vi som sagt varit hos soc för faderskapsregistrering..tog typ 5min, bara 3 papper som skulle skrivas under och Fidel skulle godkänna tiden han blev till haha. Efteråt tog vi en promenad och sen åt vi i centrum. Fick besök av Fidels farbror med familj på kvällen..mysigt. Nu har vi egentid...badade Benjamin så han skulle bli trött och det funka hehe han somnade direkt efter och sover nu..men dags för mat snart innan vi somnar för kvällen.

Har beställt tackkort från extrafilm och de kom idag yey..och de blev jättefina så nu ska det skickas till alla som har skickat presenter till Benjamin =)

Nu ska jag kolla lite på Tv sen sova.

Godnatt på er.
Puss

16 dagar

Benjamin är hela 16 dagar idag, tiden går så fort. Vi har haft fullt upp så bloggandet har kommit lite i skym undan men ska försöka bättra mig. Iaf hade vi besök av alla tjejerna och deras söta barn i måndags =) Vi åt mat och pratade som vanligt och Benjamin fick jätte fina kläder. Men nu är alla barnen så stora så de kryper omkring så vi har lite mer jobb än förr haha.
Det var verkligen jätte roligt att träffas igen efter så lång tid.

I går började Fidel plugga på universitetet, kul =) Tanken var att jag och Benjamin skulle följa med och ta en promenad medan han var på lektion men vi var helt slut så vi stannade hemma och myste i sängen ist hihi =)

Idag har vi haft hembesök från BVC...Benjamin har verkligen ätit upp sig nu, hela 4200g väger han nu hehe...i övrigt var allt bara bra med honom och nästa vecka ska vi till BVC igen.

Sitter nu och väntar på att Fidel ska komma hem från affären så vi kan äta.

Puss

Mammas sötnos



Vardag igen

Då var det vardag igen då...jag och Benjamin är nu ensamma på dagarna när pappa jobbar...tråkigt och speciellt nu när det bara är kallt så man har inte nån lust att gå ut heller. Igår var vi på BVC för första gången, Benjamin var jätteduktig och har nu gått upp till 4000g och är 51cm...stora killen hihi.

Han är så otroligt snäll fortfarande, sover i sin egen säng, gråter aldrig förutom när han är hungrig eller bli sur på mamma under blöjbyte haha och han sover bra på natten...kan inte bli bättre!!

Vi skulle ha sets alla tjejer idag men tyvärr blev det inte av..lilla Tindra fick feber stackarn...men på måndag kommer alla hit och tittar på min älskling.

Fick hans personnummer idag och papprena där man ska fylla i hans namn...hela namnet är ju Benjamin Yacob Fidel Behnam Hammarsten.

Nu ska vi äta lite sen ner till centrum och posta brev.

puss

Grattis älskling!

Idag blir min ögonsten 1 vecka gammal, tiden går fort haha. Vi är fortfarande i falun men pappa Fidel var tvungen att åka till Sthlm för han började jobba idag. Saknar honom =)
Benjamin har haft besök idag igen och fått fina kläder, han är så bortskämd.

På torsdag ska vi till BVC på första besök...undra om han har vuxit något, känns iaf så =)
Kan inte fatta att man kan älska någon så mycket på så kort tid, jag kan inte ta ögonen ifrån honom och pussar på honom hela tiden hihi..

Nu ska jag gulla lite mer med honom framför tven.

puss

Dagarna som gått


Just nu är vi hela familjen i Falun och hälsar på och vilar upp oss =)
Benjamin är jättesnäll och rutinerna börjar komma in...han vaknar 2ggr på natten och på dagarna är han pigg och glad..helt underbart att han inte gråter och gnäller massa.

Det var nu 5dagar sen vi åkte in...jag vaknade med värkar på natten men lyckades somna om men vaknade igen vid sju och då började vi ta tid på värkarna som var regelbundna med 5min mellanrumm. Ringde förlossningen och de sa att jag skulle bada och ta alvedon, gjorde detta men efter en tim i vattnet känndes det likadant så gick upp och åt lite...vid 12 ringde vi igen och då fick vi komma in på kontroll kl 13 =)

När vi kom in blev jag kopplad till en apparat som kollar värkarna och bebisen hjärtljud och sen undersökte de mig och det visade sig att jag var öppen 3cm...så vi fick stanna kvar,

Vi roade oss med att kolla på film, äta, värkarna var helt oki faktiskt. Tog epidural vid sju och det var underbart, kände ingenting efter det, men tyvärr gick den ur vid 22 så körde en stund utan och det gjorde ont!! Fyllde på epiduralen runt 23, det gick ganska snabbt fram till 12 då jag var öppen 10cm men tyvärr ville inte lillen glida ner helt så fick vänta med krystandet till 4 på morgonen. Det jag kommer ihåg av själva krystandet var att jag tog i som fan, det kändes som man skulle bajsa på sig haha och att det gjorde rejält ont 2ggr och sen plötsligt låg en liten bebis på mitt bröst =) Helt obeskrivligt var det.

Vi fick fika och ta igen oss sen efteråt och blev flyttade till ett jätte fint familjerum. Var kvar på BB i 2dagar och det var mer som ett hotell än bb haha...

Kom hem igen i onsdags...så skönt men konstigt, plötsligt var man 3...på torsdagen kom mamma och pappa, vi firade nyår hos oss med middag och mys, Benjamin var vaken vid tolvslaget =)
Dagen efter åkte vi till Falun i snöstorm, och här är vi nu och vilar upp oss lite, men mycket visningar har det blivit och Benjamin har fått jätte mycket fina kläder =)
På tisdag ska vi åka hem igen och då börjar vardagen på riktigt, ser fram emot det men känns ändå lite konstigt
.

Kram

Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0