Falun

Haloj!

Befinner oss nu i Falun hos föräldrarna och imorn planerar vi att åka till vemdalen men pga lite sjukdom får vi se hur det blir.
Vi har haft mysigt här som vanligt. Firade farmor i lördags på fin restaurang med  hela släkten =) I söndags var det slappdag framför tven och igår fick jag och fidel ledigt och gick ut och åt på china restaurang medan Benjamin var hemma hos mormor och morfar =)

Idag har mamma och jag varit i stan och shoppat lite, Benjamin fick nya bodys och jag fick tröjor hihi...

Har nyss ätit och nu blir det tv-kväll.

Hoppas alla mår bra!
Kram

Hej då!

Nu åker vi till Falun så hej då stockholm och blir nog ett litet blogg-uppehåll för inte säkert att jag hinner skriva varje dag. Åker som sagt till falun idag och nästa vecka fortsätter vi till vemdalen för sköna skiddagar =) Fidel ska lära sig åka skidor hehe ska bli kul, videokameran är med för att dokumentera varje stavtag =)

Benjamin och mamma ska nog sola i backen haha eller iaf mamma eftersom Benjamin inte ska va i solen, han har fått jätte snygga solglasögon =) hihi

Nu ska jag byta på honom sen åker vi.

Puss alla och Glad påsk!

Mammas duktiga kille!

Då var det klar då...sprytan gick jättebra! Lite gråt när det stack till men de tårarna var snabbt borta så fort allt var klart =) duktig pojke jag har va?! Hoppas nu bara att vi slipper febern, har laddat med alvedon om det skulle bli så. Efter bvc mötte vi Fidel i centrum och åt sushi =)

Nu sitter jag och fixar med kläder, ska packa allt vi ska ha med för imon åker vi ju =)
Ska bli så skönt att komma bort ett tag på lite semester =)

Juste vi vann budgivningen men de j**** ägarna vill inte sälja för mindre än 1,550 000kr!!!! Orka så nu blir det omvisning men tror inte att nån kommer bjuda så mycket så vi hoppas på att de beslutar sig för att nöja sig med vårt bud.

puss

spruta snart =(

Idag ska min lilla plutt få sin första vaccinationsspruta =( Tror inte han kommer att tycka om det och hoppas han slipper feber. Just nu är han pigg och glad och lyckligt ovetande om vad som ska göras idag...tur att de inte har så långt minne =)

Tvättar just nu för imorn åker vi till Falun och är där till skärtorsdagen då vi alla åker upp till fjällen för mysiga skiddagar hihi...

Nu är det frukosttime =)

puss

skratt!!!

Satt och lekte med Benjamin idag, kittlade honom lite och då plötsligt kom det...ett riktigt skratt! i början var det småskratt men slutade i asgarv haha så sött...han har lett väldigt mycket och låtit lite förut men idag var det verkligen skratt. Ännu en milstolpe avklarad =)

Visningen gick bra och vi ligger fortfarande högst, skulle få mer besked imorn. men vi håller verkligen alla tummar och fingrar för att det ska gå vägen =)

Nu är det fotboll så jag missar Grays anatomy =(

Puss

go morgon =)

Underbart väder idag igen, då är det lätt att komma upp ur sängen =) Idag ska vi titta på lägenheten igen, just nu är det bara vi och en till som budar och han skulle tänka till idag, men en till familj var intresserad så de ska dit idag vid fem och titta. Då ska vi passa på att smyglyssna på dem hehe.....

Benjamin har börjat få bra rutiner nu jihhoo =) han somnar runt nio och vaknar vid fem och äter sen sover han till åtta och då vaknar han alltid med ett leende...så mysigt. Brukar så lägga han i vår säng och där ligger han snällt och leker så mamma får halvsova lite till.

Frokost time nu sen ut i solen.

Puss

sååå kär!!!

vi var ju på visning igår och nu är jag kär!!! Vill verkligen ha denna lägenhet den är perfekt!!! Hoppas hoppas vi vinner budgivningen! Om vi får den så vet ni vad som gäller i sommar tjejer...grillfest!!!!

Idag vaknade vi eller rättare sagt Benjamin vaknade kl 7 och var jätte pigg och glad så det var bara för mamma och pappa och vakna...men skönt ändå att sega i sängen ett tag. Var tråkväder idag tyvärr men vi har varit inne och haft familjemys =)

Nu kolar vi på tv och snart ska vi äta middag och ikväll är det desperate housewife yyyeeyyy!!!

puss

vilket väder =(

Vilket skit väder det var idag! Vi kom aldrig iväg på visning, snöade så mycket så vi ville inte ut och köra med Benjamin i bilen, det får bli återvisning för oss. Istället stannade vi inne hela dagen och myste...tog ett härligt bad med Benjamin...oj vad han tyckte om det, massa sprattel i vattnet blev det, verkade nästan som han ville simma själv haha. Sen tvättade vi och kolla lite på tv och åt god mat.

Tyvärr spydde Benjamin igen, men bara en gång, fattar inte vart det kom ifrån? han kanske åt för mycket men sammtidigt hade det gått ett tag sen han åt så lite konstigt, han har då inte verkat må dåligt utan tvärt om varit jättepigg och glad. Hoppas det bara var en gång iaf, nu sover han gott iaf. Nån som haft magsjuk bebis som vet???

Nu är jag iaf jätte trött, ska bli skönt att få lägga sig =)

Hoppas ni haft en mysig dag

puss


Snart visning...

Snart ska vi på visning =) hoppas verkligen på denna lght =) Natten har varit bra, Benjamin är nu helt frisk och pigg som sjutton...så roligt =) Underbart att se hans leende när man vaknar, då spelar det ingen roll om kl är 07 eller 10 man blir pigg ändå.
Fidel är lite sjuk nu tyvärr, men bara feber han slapp magsjukan som tur var.
Ska äta lite frukost nu innan vi ska göra oss klara.

puss



oj va längesen

Ja förlåt för dåligt uppdaterande, men har haft en del att göra och sen har vi varit sjuka så det får bli min ursäkt =) Iaf kan jag sammanfatta vad som hänt sen sist. Förra helgen var vi på visningar men inget bra hittade vi tyvärr men vår favorit lght ska vi titta på, på söndag =) i måndags var jag och Benjamin hos Maria, Max och Tindra, Tessan & Kristina kom dit me sina små...äntligen fick vi träffas alla igen, det hade vi inte gjort på 3veckor pga sjukdom. Men nu var alla friska (trodde vi). Vi gjorde tacos och åt massa gott och hade kul =) Vi kom hem ganska sent så det var bara att packa för vi skulle till falun på tis morgon. På tisdagen åkte jag och Benjamin tidigt till t-centralen, tågresan gick jättebra, han var så duktig =) När vi kom till Falun åt vi mat och sen till mormor och morfar på besök...mys =) Benjamin var pigg och glad som vanligt. Vi kollade på fotboll på kvällen men var ganska trött så somnade vid elva. Fick sms av Maria vid ett att Tindra fått magsjuka och en tim efter det fick jag med magsjuka...bläää vad jag hatar det!! På dagen visade sig att alla utom kristina och Thilde fått magsjuka tom min lilla sötnos fick magsjuka...så synd om honom han var så ledsen. Vi fick tom åka till sjukhuset för han var så dålig men vi blev hemskickade med sprutor till vätskeersättning.

Igår var han lite bättre men inte helt ok, väldigt trött och lite ledsen, jag mådde ganska bra =)
Fidel kom och hämtade oss i falun, skönt. Tågresan gick bara bra och vi fick hämtning i tc så skönt att slippa t-banan. Lillen somnade direkt när vi kom hem och han sov ända till sex och vaknade med ett leende så nu är han frisk =) Idag känner jag mig normal igen, har städat huset och bäddat rent i sängen =)
Nu ska vi bara vara hemma och ta det lugnt.

puss

Helt slut =)

Sitter nu i soffan het slut och fruktar morgondagens träningsvärk haha....har nämnligen gjort en timmes zumba!! Helt underbar träning och riktigt roligt men jobbigt, blev jätte svettig. Idag har jag vart i centrum och handlat, belönade mig själv med en skvallertidning som jag sedan läste i solen på balkongen med Benjamin i vagnen bredvid, han lekte själv =) Mys mys.

Han somnade faktiskt nyss, ovanligt, men då kan vi äta ifred och kolla på solsidan utan avbrott hihi.
Fidel ska laga mat i kväll så jag är helt ledig =)
Imorn ska Benjamin och jag till träningen och titta...de är förhoppningsvis klara med dansen inför tävlingen i påsk så ska bli kul =)

Hoppas alla får en trevlig kväll. PUSS

Ny vagn kanske =)

Idag har Maria, jag, Fidel och Benjamin varit i stan och kollat på vagnar, vi vill ha en sulky för den är smidig på sommaren. Hittade en jättebra vagn av märket chicco..kostar bara 1300kr oxå! Den finns i massa färger men vi tycker mest om den blå..såhär ser den ut....


 
Annars idag har jag ara städat, storstädning av hela lägenheten och ska nu byta lakan i sängen. Benjamin sover men somnade i soffan så måste bära in honom till sängen, hoppas han inte vaknar hihi.
Imorn var det tänkt att alla tjejerna skulle träffas hos Maria men lilla Tindra har fått feber så jag blev ledig. Ska börja fixa lite inför dopet, vi har äntligen bestämt oss för att vi ska ha ett och det blir i juni i danderyds kyrka. Men e massa som ska planeras, ska börja med inbjudningarna imorn. Nu ska jag göra sängen sen sova.

Puss och godnatt!

Blir så trött!!!

Vet att jag inte skrivit sen i söndags men har varit lite upp och ner dessa dagar men nu är allt frid och fröjd igen. Iaf måste jag bara säga att som flitig bloggläsare av div. bloggar blir jag bara så trött på dessa nyblivna mammor som bara tänker på sig själv!!! Kära Rosing är ett exempel som tar med ungen (3mån) utomlands bara för att hon vill sola och bada samt springer på behandlingar och bantar, Sofia (Katerin Z kompis) som bantar och dricker vin till sin brunch och ammar dottern på 2mån trots det mm, HUR SJÄLVISK FÅR MAN BLI EGENTLIGEN!!!! Att få barn är det finaste som finns och att kunna amma är underbart, visst tuttarna hänger sen och magen kommer aldrig bli densamma men vad gör det egentligen?! Det viktigaste är väl att allt gått bra och ens barn är friskt. Att banta hysteriskt fattar jag inte. Jag hoppas verkligen att alla dessa mammor som beter sig som de två damerna jag berättade om tänker till en gång till, vem är viktigast??!

Puss nu ska jag kolla på fotboll.


Mys, Kalas och lite mer mys

Hej hej! Sitter nu i soffan med datorn och kollar lägenheter, finns inte så värst mycket men vi har hittat ett par som vi ska på visning till nästa helg. Den här helgen har varit riktigt rolig, Maria och jag var ju ibarkaby i fredags och tittade på vagnar, blir nog ingen mclaren för den vi hade sett var inge bra och den som var bra kostade 5000kr! Inte värd pengarna, så det ser ut att bli en chicco för båda oss, de kostar bara 1200. Igår var vi på 1år kalas hos söta Steffi, massa mys med fika tårta och barn. Tror Benjamin längtar till han också kan krypa och leka på golvet med de andra hahha. På kvällen när vi kom hem lagade Fidel supergod mat och sen kollade vi på fotboll. Somnade 12 haha sent för oss nuförtiden haha.

Idag har vi haft sovmorgon sen lite brunch och nu mys i soffan hela familjen.

Hoppas ni haft en bra helg.

Puss

Film!!!



Igår kväll somnade Benjamin 9 så jag passade på att kolla på den här filmen och den var verkligen jättebra!!!
Rekomenderar verkligen att ni ser den, man blir så inspererad så jag fick nästan lust att pröva på samma sak som i filmen, ska inte avslöja något utan se själv. Man blev verkligen glad av filmen och sen är ju Meryl Streep så underbart bra skådespelare.

Nu sitter jag och äter frukost och Benjamin leker för sig själv i soffan, vi ska till Barkaby med Maria idag och kolla lite saker, funderar på ny vagn till honom till sommaren...blir en McLaren =)

Nu ska jag göra mig klar.

Puss

Ny kamera :)

Vi beställde i söndags en ny systemkamera, tänkte att det är roligare och blir bättre bilder än med den lilla digitalkameran, igår kom den!!! så fin och så otroligt bra bilder det blir, ska lägga upp sen. Det blev en Nikon D 3000...så här ser den ut....                     



Idag har det för övrigt varit en riktig slödag, Benjamin sover och har sovit sen ett, väckte honom nyss för mat och sen somnade han igen, tror han är trött sen igår, då var vi inne i stan hela dagen, Blev sen kväll för han ville inte somna förens halv tolv och sen har han varit så snorig i natt så blev ingen bra sömn för honom.
Ikväll är det Grays Anatomy premiär...äntligen kommer alla serier igång igen =)
Nu vaknade han så ska leka med honom lite och ta lite bilder.

Puss


Och så var det vardag igen

Måndag igen då, inte för att det egentligen spelar någon roll jag är ju "ledig" varje dag hihi..nej men jag tycker faktiskt att måndag känns lite jobigt ändå, man har varit hemma hela familjen under helgen och förhoppningsvis myst eller nåt och sen kommer ardagen och man är själv igen. Lite skönt ibland iof.
Helgen har varit bra, i lördags var jag och Benjamin i vällingby och träffade Maria och Tindra, vi åt på food courten, mums, sen åkte vi till Marias mamma och fikade paj, jättegott!! Tindra och Benjamin lekte hihi va söta de va tillsammans. 
På kvällen var vi familjen hos fidels föräldrar, hans bror förlovade sig och det va massa folk hos dom, Benjamin va trött och jag me så vi gick hem vid elva och sov, Fidel var kvar hela natten, vissa har det bra dom..hummm.

Igår var vi bara hemma och pysslade, så skönt! Tyvärr är det skitväder så det blir nog ingen promenad idag, kanske till centrum för måste köpa ett album till Benjamin och sätta in bilder och sånt.

Nu ska jag fixa lite lunch.

Puss

2 månader!

Grattis mammas älskling som blir hela 2 månader idag =)
Älskar dig Benjamin!

puss puss

Helgen

Lite bilder från helgen när vi var hos Marias mamma...visst är de söta tillsammans?!
Tindra var så snäll mot Benjamin, pratade och gungade honom =)





Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0