kista

Har nyss ätit frukost, vaknade halv nio å duschade och nu ska jag fixa håret. Vi ska till Kista C idag och träffa Maria å Jossan. Ska försöka bli klar innan jag väcker lillen.
Inatt var jag tvungen att väcka Benjamin fyra för att äta..skulle försöka få igång mjölken igen och det funkade, nu rinner det igen, inte lika bra än men det är iaf tillbaka, så skönt!

Oki nu måste jag skynda mig, han börjar röra på sig hihi.

Puss

Vilken dag :)

Idag har vi verkligen inte suttit still en minut. Vaknade halv elva hehe...Benjamin sov så bra, vaknade sex och sen sov han till elva. Åt frukost sen hämtade vi bilen och åkte till Arninge för storhandling. Köpte massa mat :) köpte även ersättningsmjölk för det rinner nästan inget i ena så måste va beredd om det tar slut.
När vi kom hem var det bara att packa upp allt sen till centrum för kompletering. Köpte en till flaska men den var sämst. När vi kom hem var det middagsdags och nu sitter jag och vilar. Testade lite ersättning och det gick bra, han tog det men var lite skeptisk i början men fick i sig 100ml iaf, skönt.

Imorn ska vi till kista och träffa Josephine och lilla Scott, ska bli kul =) Maria kommer också =)
Nu ska jag natta Benjamin och hoppas att han vill somna.

Kolla in sötnosen, såhär sover han ofta


Ny frisyr :)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, Fidel slavar i köket idag och det luktar mums :) Lax å råstekt potatis me massa grönsaker :)
Klippte ju mig idag, såååå nöjd blev jag :) Hon var verkligen jätte duktig och noga, klippte till axlarna och etapp samt snelugg, så snyggt. Det var riktigt skönt att ha lite tid själv och bli ompysslad, fick te och chokladbitar medans hon klippte och en skvallertidning...kan det bli bättre haha!

Benjamin hade mys med farmor medans jag var borta, han var jätte duktig, skönt.
Efter lunch gick jag och Benjamin en jätte promenad nere vid stranden i solen, skönt väder idag faktiskt.

Har tvättat sen jag kom hem, otroligt vad den lille förbrukar kläder haha. Min mjölk har börjat rinna dåligt i ena bröstet, har inte fått nåt sen igår nästan...börjar bli lite orolig, tänk om det tar slut, jobbigt. Hoppas det kommer igång igen. Ska gå till BVC imorn om det inte blivit bättre så får se vad de säger, om man måste ta till ersättning.

Nu är maten klar.

Puss

Mammas prins :)





Tisdag :)

Sitter i sängen och är halvtrött, kunde inte somna om efter jag matat Benjamin nyss, han somna dock på en gång haha..somliga har det bra :) Fidel sover också, han är ledig idag. Hatar att jag kan vara morgonpigg ibland när kroppen behöver sömn. Inte för att jag ska klaga, får nästan 8tim varje natt ändå trotts ammning

Har beställt klipptid imorn, äntigen! Fidels mamma kommer hit och passar Benjamin då så slipper jag ta med honom. Vet inte riktigt hur jag ska klippa mig, måste ju vara en snygg frisyr och lättskött, det är inte direkt så man hinner stå å fixa håret noga innan man ska nån stans nu haha.

Nej nu ska jag krypa under täcket en stund till med mina älsklingar :)

Puss

Kallt men mysigt =)

Har haft en jätte rolig helg, mamma och pappa har varit här på besök..de har bott hos Wiklunds och i lördags var vi alla där på storfika me massa gott! Benjamin fick paket hehe han är så bortskämd lillen =) I går var vi med mamma och pappa på visning, kollade på en 3a, den var fin men behövs göras lite men det är inte så svårt, vi får bra hjälp av pappa. Vi ska iaf buda på den så får vi se.

Idag när vi vaknade (efter en natt me massa sömn ) var det -21 ute...brrrrr, stackars fidel var tbungen att gå ut ändå han ska ju till skolan. Jag och Benjamin ligger i sängen och myser..han ler hela tiden, så fort han slog upp sina stora fina ögon i morse log han...så kul :)

Nu ska jag fixa lite frukost till Days och sen blir det fortsatt sängmys :)

Puss

Känslor och tankar från en mamma

I nästan nio månader vantade jag på dig, undrade vem du var, hur du såg och, vems näsa, ögon osv skulle du få. Tankar som tex hur kommer jag bli som mamma, kommer jag klara detta, kommer jag älska dig tillräkligt och kommer jag kunna vara en bra mamma för dig, dessa tankar far runt i huvudet. En dag kom du, så liten så oskyldig kom du till denna värld, till mig och du var bara vår. Har jag inte trott på kärlek vid första ögonkastet innan så gör jag det nu, för från den stunden du låg på mitt bröst och tittade upp på mig med dina stora fina ögon från den stunden har jag älskat dig av hela mitt hjärta, älskat dig så det nästan gör ont.

Och så kommer då vardagen...det blir inte som man tänkt sig, det blir bättre, nätterna blir långa och dagarna korta eller är det tvärtom, man tappar liksom uppfattningen om tillvaron runtomkring, allt som exiterar allt jag fokuserar på är dig. Mina egna känslor hamnar nästan i skym undan, jag vet ibland inte om jag är ledsen eller glad så trött är man ibland. Men en dag när man är som mest trött och nästan bara känner för att ge upp ja då ler du mot mig, vilken känsla, ska jag gråta eller skratta...kan inte beskriva men en bättre känsla finns inte.

Livet har fått en annan mening nu, saker man prioriterat förr känns mindre viktigt nu och sånt som känts oviktigt blir helt plötsligt viktiga, konstigt det där.

Ibland känns det bara otroligt jobbigt, sömnen lyser med sin frånvaro, man känner sig arg ledsen och som ingen förstår en, men sammtidigt finns känslan av otrolig lycka innom en också. Att bli mamma är det bästa som hänt mig och hur det än blir i livet eller hur nere jag känner mig så finns du och du är det viktigaste i mitt liv, utan dig kan jag inte leva. Min kärlek för dig går inte att uttrycka i ord.

Benjamin, mamma älskar dig!!!

???

Kom på en sak bara, vilka är ni som läser bloggen?? hihi nyfiken för det är ju en del per dag =)
Kommentera gärna och kom med frågor om ni vill =)

puss


Fredag

Har haft en jobbig natt..eller rättare sagt jag har varit uppe 3ggr med Benjamin..det var ju ett tag sen man var det, han har skämt bort oss på senaste tiden. Men nu sover han iaf =) Själv gjorde jag mig en kopp riktigt starkt kaffe haha..ska kolla på Days snart.

Mamma kom hit igår och idag kommer pappa =) Vi var på storshopping i stan, Fidel köpte massa kläder, jag en tröja och Benjamin fick en t-shirt.

Nej nu vaknade plutten så måste amma =)

puss

BVC och Shopping!

Vi var på Bvc idag på läkarbesök...Benjamin fick godkänt på allt..bra! Nu väger han 5500 och är ca 58cm.
Efter bvc mötte jag camilla i centrum för fika, var jättekul att sitta å snacka skit bara..Benjamin låg och sov skönt i vagnen, efter fikat gick vi och kollade skor...älskar skor, jag hitta 3 par som var jätte snygga så var bara tvungen att köpa dem =) kolla va snygga de är...





Nu ska jag ner och tvätta sen ska vi äta middag =) ikväll blir det film =)

Puss

Real Madrid para siempre =)

Hhahahaha kolla vad jag hitta..bästa och den är beställd så hoppas på snabb relevans =)



Den kommer inte bli populär hos pappa men det struntar jag i hehe.

Benjamin sitter nu i sin babysitter och tittar på Aladdin, hans nya favvo film, han skrattar när de sjunger och pratar och viftar med armarna, så sött.

Fidel är och skriver tenta nu, tänkte åka till kista men ska vänta på att han är klar, måste duscha också så hoppas Benjamin somnar snart.

Hörs senare =)

Puss

Snö, snö och snö

Börjar bli lite lätt trött på detta snöande nu, visst är det mysigt med riktig vinter men då får gärna solen komma fram lite oftare och j**** kommunen ploga gatorna så inte varje promenad med vagnen ska bli en utmaning =)

Iaf så har helgen varit lugn, vi har bara varit hemma, tog en tur med vagnen och köpte lite kläder till Benjamin. Fidel har pluggat för han har tenta på tisdag hihi. I går var vi hos farmor och farfar på kalas för Benjamins faster fyllde 18år...mums med tårta och som vanligt står den lilla alltid i centrum, han har så många som älskar honom =)

Ska ta och äta lite frukost nu och sen kanske åka in till stan så Fidel får lugnt hemma, måste köpa en overall till Benjamin, han har växt ur sina 50/56 nu...mammas lilla tjockis.

Puss

Äntligen massa bilder =)




Redo för att gå ut i kylan =)

 

Gammelmorfar och Benjamin



Mys i sängen, vill inte sova haha



Sover på sätet i tåget påväg till Falun



Gäsp i babysittern =)


Storstädning =)

                                          

Blev inge Kista idag tyvärr men då hann jag iaf storstäda =) Låg å latade mig lite imorse..Benjamin är en riktig sömntuta så han sov ända till tolv =) Han var iof på topp i går när vi var hos Fidels föräldrar, han lekte med sina farbröder, han tycker verkligen om dem och de är så förtjusta i honom. KUL!
Iaf så när jag gick upp idag tvekade jag inför städning, är ju inte det roligaste att göra men skönt när det är klart. Så nu är jag klar, allt dammsugit och golven torkade samt möbler dammade och torkade, väntar bara på att golvet ska torka så jag kan sätta upp nya  gardiner.

Ikväll blir det tacos kväll dock utan tequila och filmmys =) Vi ska se den där filmen Trubbel i paradiset =)
Nu ska jag äta lite.

Puss

God morgon =)

                                                

Uppe med tuppen idag minsan huhu...Nej men jag skulle på cellprovtagning 07.30 så var tvungen att vakna tidigt. Fick väcka Benjamin vid 6 så han fick äta eftersom jag skulle lämna honom hemma med Fidel. Han halvsov halåt haha men det gick bra, efter blöjbyte somnade han om igen så jag kunde gå. Första gången jag är helt för mig själv efter förlossningen..ja förutom i duschen då haha. Saknade honom redan när jag kom utanför dörren haha vilken hönsmamma man är...men när jag väl var på MVC så var det nästan skönt att få vara själv, men typiskt nog fick jag inte ta provet..måste tydligen gå ca 6mån efter förlossning för att få ett rätt svar, aja men jag fick en promenad iaf =) Köpte lite frukost på Mc Donalds innan jag gick hem igen...njöt verkligen av mitt kaffe i den kalla luften...egen tid hehe det var inte så tokigt iaf.

När jag kom hem låg både far och son och sussa så sött i sängen....ska inte väcka dom än utan fortsätta min egen morgon en stund till innan jag är mamma igen =)

Puss

Hatar tekniska prylar

Blir så less på min digkamera..den e såå himla känslig när det gäller batterier man kan bara ha det bästa dyraste i den annars vill den inte funka. Tänkte lägga in bilderna från helgen i datan och tog batterier från wii kontrollen och de är typ nya men nej såklart vill  det inte funka!!! Vill lägga in bilderna =(

Aja iaf så är min ängel jätte snuvig och han har haft det jobbigt i natt, fick droppa saltlösning och sen suga ut massa snor...och han hatar det verkligen, stackarn. Men nu sover han djupt och andas bättre. Tycker så synd om honom, är inte lätt att vara liten och inte kunna tala om när man har det jobbigt.

Juste igår var jag i centrum och skulle köpa en jacka till mig...men som vanligt var jag bara tvungen att köpa nåt till Benjamin...inte lätt att motstå alla fina kläder. Köpte iaf jeans och en logg pike till honom...så snyggt! Ska lägga upp bild när min kära kamera vill funka =) Själv hittade jag efter lång tid en jacka på vera moda och den var nedsatt från 600 till 300 hehe tur man har ibland =)

Idag blir det nog hemmadag..snön vräker ner ute så inte lockande att gå ut. Kanske går till Benjamins farmor och farfar ikväll när Fidel jobbar.

Nu ska jag kolla på Days och äta frukost =)

Puss

sjuka

Är hemma från Falun igen. Vi hade det jätte mysigt som vanligt, firade min kära morfars födelsedag, träffa släkten och vänner och bara myste hemma med familjen. Tog massa kort men tyvärr har jag inga batterier så kan inte ladda in bilderna än. Erik träffade Benjamin för första gången och han tyckte verkligen om sin morbror...han smilade upp när Erik bar honom =)

I söndags var vi på kalas hos Max och Maria..lilla Tindra blev 1år!! fick massa gott som de bakat och jobbat med och trevligt som vanligt att träffa alla =)

Tyvärr börjar jag känna mig hängig..har ont i halsen och snuvig, Benjamin är riktigt snorig med, köpte koksalt lösning så hoppas det bli bättre...

Nu måste jag sova så jag blir frisk.

Godnatt

Fåfäng eller?!

Måste bara tillägga en sak..var nyss inne och läste Linda Rosings blogg och som ni vet fick hon barn i början av december och eftersom hon tydligen gick upp 35kg under graviditeten jobbar hon nu stenhårt med att bli smal igen...iaf det jag reagerar på är det senaste inlägget "min lunch"

 Detta är hennes lunch!!!

Har ingen talat om för henne hur viktigt det är att äta för ammningen...detta kallar inte jag mat direkt. Hur fåfäng får man bli??!! Aja nu ska jag sluta klaga =)

Jag tycker bara att detta är dåligt av henne...vad tycker ni??

puss

I Falun

Igår åkte vi till Falun med tåg, det gick super =) Benjamin var jättesnäll under resan, sov när vi åkte och vaknade en stund efter och åt sen bytte vi blöja, måste bara säga att skötborden på sj-tåg är sämst, jättesmå och smala, kanske man kan byta där på en bebis som ligger still haha, jag bytte på sätet haha. Efter blöjbyte somnade han igen och sov ända till vi kom fram =)

Natten har gått bara bra med, tur att han kan somna varsomhelst, precis som mig hihi...Nu ligger han och pratar lite, Fidel sover fortfarande men ska gå upp och väcka honom.

Vi hade tänkt att gå ner på stan och kolla lite men snöar så mycket så avvaktar nog ett tag.
Nej nu ropar nån på mig haha han får för lite uppmärksamhet.

Puss

BVC





Sitter nu och latar mig vid datorn medan Benjamin sover på maten =) Vi tog en promenad i solen idag, sen till centrum och shoppa lite till Benjamin, köpte en ny body och påslakansett.
Efter lunchen gick vi till BVC...min lilla tjockis bara växer och växer, han hade gått upp massa och väger nu 5200g och är 57cm lång! De kollade även synreflexen och han fick klart godkänt =)

Ska packa våra saker inför imorn nu och sen kolla på mina nedladdade 2 1/2 men avsnitt, den e bästa serien hehe =)

Puss


Sömntutor <3

Sitter med min youghurt skål och tittar ut på det underbara vädret...har redan hunnit ge Benjamin mat, gjort mig klar och diskat berget med desk =) I sängen ligger två sömntutor och visar inget tecken på att de vill vakna hahaha. Själv är jag utvilad eftersom min plutt har lagt sig till med rutinen att somna elva, vakna fyra/fem för mat och sen somna om igen till tio...helt underbart!!

Idag ska vi till BVC, ska bli spännande och se om han blivit större sen sist =)
Nu ska jag städa lite och hoppas ett de vaknar snart, är ju lunch snart tom.

Puss

Utvilad =)

Vilken underbar natt det har varit. Lillen somnade halv elva och sov till 3, åt och bytte blöja sen somnade han om vid 4 och vaknade halv nio!!! Jag sov sååå bra och känner mig pigg =) Ska snart träna sen in i duschen när Fidel kommer hem.
Är tyvärr lite småtråkigt väder men ska försöka komma ut på en promenad med vagnen. Måste köpa filter till nässlangen..Benjamin är så täppt i näsan, han är inte förkyld utan blir lätt täppt och speciellt på natten så måste suga ut snoret på morgonen och å vad han inte tycker om det =)

Nu har han börjat skratta, inte bara ett leende utan ibland kommer ett litet  skratt, iaf låter det som det =) sjöng för honom och då fick jag ett leende och sen ett skratt =) Kan man bli lyckligare då hihi.

Nu ska jag diska innan han vaknar.

Ha en trevlig dag. Puss

Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0