Tack och adjö

Nu har jag haft denna blogg ganska länge. det har blivit lite si och så med skrivandet beroende på hur vardagen förändrats. Mycket har hänt och förändrats i livet, just nu kan det inte bli bättre!

Men har ändå bestämt mig för att göra en Alex Shulman...att avsluta bloggen för som sagt livet hart förändrats och lillen blir stor, hela åtta månader blir han och min lilla bebis blir en liten pojk en pojk som idag från ingenstans plötsligt säger mammma =) kan ej med ord beskriva lyckan i hjärtat.

Inser nu att han blir stor fort, utvecklas och blir en liten egen individ, en person med egen vilja och en bestämd sådan, en person som kryper och pratar och alla har vi rätt att bestämma över vårt liv. Jag bestämmer mig därför att avsluta bloggandet för fom nu är sonen inte bebis utan en liten person som jag ej vill "expandera" fom nu är det privat =)

Har iaf haft kul med bloggen och vem vet kanske börjar man skriva igen men då endast om mig själv. Alla gör sitt val såklart så har ingen åsikt om hur andra väljer att skriva så ni vet.

Ett sista tack till alla som läst iaf =)

avslutar som vanligt med att ge er en puss!

Ingen tid

Har varit ledig idag, min enda lediga dag denna vecka hihi...vi vaknade ganska tidigt som vanligt, Benjamin har nämnligen börjat vakna 7-7,30 varje morgon så det är bara att gå upp då =) Vigick iaf till BVC för vägning och mätning...lillen växer heehe nu är han 70cm och väger 9kg!!!
Efter BVC åkte vi till stan för att prova klänningar till bröllopet...va i massa butiker men hitta bara 2 jag gillade...men varför måste de va så dyra!!! bläää inte direkt somjag kommer använda den sen så palla! Aja vi får se hur jag gör. Hade iaf en mysig dag med familjen...jobbar så mycket nu så känns somvi aldrig ses haha men jag älskar mitt jobb och snart är det mindre tider för Fidel börjar skolan igen. Juste vi har fått lght =) en 3a på marknadsvägen här i täby...den är vår om vi vill, vi vann budgivningen men vi är inte 100 än så får se, vi ska nämnligen kolla på ett par till på söndag och helst vill vi ha en här i grindtorp.

Nu ska jag sova för imorn börjar jag tio till 19 =)

puss

Torsdag 5/8 =)

Jobbat idag..tyvärr var det inte mycket folk men vi hade roligt som vanligt ändå =) Ätit god mat på kvällen och varit ute en stund, nu äter vi chips å latar oss, snart sängen =)

Måste bara säga att jag blir så trött på folk ibland, att vissa orkar tro att de gör rätt fast de i själva verket inte inser vad sitt beslut innebär.
En sak till, livet blir vad man gör det till och vad som händer styr bara man själv över inget i himmlen hjälper dig.

PUSS

1 månad sedan!

Ja jag har nu inte skrivit på ett långt tag..fölåt. Jag har jobbat otroligt mycket på mitt nya jobb Dressmann, det är bara så super kul och ett grymt kul gäng som jobbar där är det också. Har varit mycket jobb och sen familjen så att skriva har inte varit någon prioritet. Men har iaf haft en super sommar, kan förssöka sumera denna månad.

Benjamin har blivit sju månader och han gör otroliga framsteg hela tiden, nu kan han krypa!!! hihi min lilla plutt har blivit stor =) han roar sig själv numera med sina leksaker och är inte längre beroende av mig hihi kul och sorgligt. Han babblar en massa och älskar att lyssna på musik.

Vi har varit på rålis festivalen som Antawara ordnar och det var lika bra som vanligt, mamma och pappa har varit här och hälsat på. Fidels familj kom hem från irak och lillen fick massa fint =) Vi också hihi.

Vi har gjort mysiga utflyckter hela familjen och njutit av solen.

Los Kjarkas från Bolivia har varit i sverige och haft konsert i lördags, antawara uppträdde och det var bara så bra!!! Älskar verkligen den gruppen och var helt underbart att se dem live.

Ja det var nog denna månad i stora drag.

Livet leker och jag tackar gud för varje dag jag har med min underbara familj, de är mitt allt!

puss


Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0