Regn ush vad det är tråkigt.

Fy skäms på dålig uppdatering men har inte haft orken att skriva tyvärr. Om jag ska sammanfatta dagarna så har det sett ut ungefär såhär: Fredag...var hos Maria W påå dagen, lika mysigt som vanligt och hon hade gjort en jättegod pasta sallad. På kvällen var vi och hämtade ett skötbord som vi hittat, jättebilligt kom vi undan hehe =)

Lördag: det var så otroligt tråkigt väder så vi var bara hemma och myste under täcket och kollade på film. På söndagen jobbade jag hehe OB 100%.

Gårdagen bjöd på lika fint väder som vanligt så det blev en kort tur till centrum för lite jobb och sen innedag och segdag. Idag har vi båda varit lediga så vi var i Kista och kollade lite julklappar men tyärr skulle alla bra affärer flytta så allt var utplockat för det var på rea och som sagt det är kista vi pratar om så så fort det är rea tar väl allt slut där på 2sek haha. Nu på kvällen har vi varit på sista kurstillfället, pratade om amning. Nu är det bara väntan kvar hihi. Vi ska snart fixa bebisens "rum" men de kommande helgerna är det mycket inbokat så får bli lite itaget.
Imorn blir det julklappsshopping i stan =) Hoppas det inte regnar för mycket bara.

puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0