Tillbaka i Sthlm igen

Nu är vi tillbaka hemma igen efter 5 dagar i Falun. Vi har verkligen haft det skönt trots förkylningar hos fler hihi. Erik min lillebror kunde komma till Falun som tur var, annars hade jag inte sett honom innan jul, men han fick ledigt =) Vi hade lite julfirande eftersom vi ska vara här i täby på julen, åt lite julmat blandat med "vanlig" mat och såklart fick vi julklappar och gav våra, en del öppnade vi men en del ska sparas till julafton.
Hann även träffa övriga familjen, mormo, morfar mfl, jättemysigt. Känns lite konstigt att detta var sista gången vi såg alla och det bara var vi, nästa gång är bebisen med =)
Det var nog bra att få de här dagarna och bli lite ompysslad och bara slappa, för nu väntar stressen hemma snart haha. Slappa gjorde vi iaf mycket hehe...bokläsning, filmtittande och tetris spelande blev det mycket av.
Tur att vädret var skit så man med gott samvete kunde stanna inne =)

Idag har vi varit på sista BM tiden, allt sammanfattades och fördelseplanen skickades in, alla prover var perfekta och nu har bebisen fixerat huvudet med så snart är det dags...längtar så mycket efter att få hålla om vår pluttis =)
Det känns riktigt tungt i magen nu haha men trots det har jag inte gått upp nåt alls, bara den vikten man ska gå upp så känns jättebra =)

Nu ska jag ner till centrum och handla och möta fidel som har varit på jobbintervju, hoppas det gick bra för honom. Ikväll blir det super Mario spelande hehe, vi fick nämnligen det av Erik i julklapp till wii och det blev super hehe man blir beroende =)

puss å hej


Kommentarer
Postat av: Candy

jaha nu vem man vems blogg man ska läsa när man väl är gravid i alla fall ^^

2009-12-08 @ 15:54:22
URL: http://caandydarling.blogg.se/
Postat av: Jossan

va bra att allt e som d ska med bebisen .. (:

Snart får vi välrdens bästa julklapp



krams

2009-12-09 @ 11:10:51
URL: http://goodgirlsgonnagobad.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja jossan det får vi verkligen =) längtar så mycket, har haft sammandragningar flera dagar så vill verkligen att den kommer nu =) hoppas du mår bra trots allt dit onda. kram

2009-12-09 @ 11:58:18
Postat av: Maria

Candy tack el?

2009-12-09 @ 11:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0