SEMESTER =)

Äntligen är det då dags för vår lilla semester. Vi åker ju som sagt iväg på lite weekend till Sunne, Selma Lagerlöf hotell, ska bli så skönt.

Idag var en sån där dag då man inte vill jobba, fick iof massor gjrt men det var nog mest för att jag var småsur och då jobbar man tydligen snabbt haha.
Älskling kom å mötte mig när jag slutade så då blev det bättre :), Gick runt lite i centrum, jag hittade en jättegosig mysoverall till bebisen men vi har så mycket så får nog vänta med den. Däremot behöver jag mysbyxor, hittade ett par men desvärre inte i min storlek så ska kolla i stan imorn om det finns, nu börjar nämnligen mina gamla bli lite tajta i resåren....

Har lagat mat nu på kvällen, köttfärsås med pasta, gott, och nu sitter jag här och skriver medan nån annan spelar wii haha...väntar på att Grays Anotomy ska börja....äntligen är den tillbaka.



Vi satt igår och funderade vad som är kvar att köpa till bebisen och då slog det mig att vi inte kommit på något bra namn, det höll vi på med i början men allteftersom har det liksom avtagit, ush va dåliga vi är hihi. Vi har några namn mest tjejnamn men tänkte kolla om ni kanske har något bra förslag, alla förslag uppskattas =)


                                                              



Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll.


kramar

Vecka 27+0 (28)

Har nu gjort 27 hela veckor =)

Gravid vecka 27

Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 28 veckor. Vad skulle de drömma om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv även denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva. Din bebis fortsätter att andas in vatten snarare än luft.

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig
andfådd, om du inte redan är det. Från och med nu och under de sista tre månaderna är det inte ovanligt att drabbas av kramp i benen, hemorrojder, åderbråck och klåda på magen. Inte så kul? Läs vad du kan göra själv för att förebygga och lindra.



Äntligen

Har bytt utseende på bloggen som ni märker, gjorde allt klart i morse men sen när jag kom hem var det helt förstört :( Har nu gjort om 2ggr då min kära dator inte vill som jag, men nu är jag nöjd :)

Ska kanske lägga dit nåt mer men det får bli imorn :)

Hade en kort jobbdag idag, bara 4tim, skönt...hann massor iaf så det är ju bra :)
Imorgon är jag ledig och sen är det bara en jobbdag kvar tills vi åker!!! Ska bli så skönt att komma iväg från Sthlm å all stress och bara koppla av tillsammans.

Imorn ska jag och Maria till IKEA...jaaa...ska köpa lite saker till huset.

Nu måste jag diska innan jag ska sova så får sluta skriva.

Godnatt alla och sov så sött.

Kram

Rolig dag i V-by

Sitter nu och kollar på ensam mamma söker, brist på bra tv-program haha, men nu börjar det en film iaf :)

Vi var alla i Vällingby idag, jättetrevligt som vanligt. Gick runt i centrum och tittade i affärer, vi jag och Fidel köpte sängkläder till bebisen, jättesöt med små djur på. Åt mat på foodcourten mums va det va gott och fika på det hehe vi var med andra ord propp mätta sen. Tindra sa mamma.....så sött, hon är snabb den lilla tjejen, bara 8mån och redan ett ord och 4 tänder :) Steffi hon bara skrattar och är allmänt nöjd med tillvaron. Tyvärr kom inte Christina, hon var fast i skogen eftersom pendeln inte gick och bilen var trasig.

När vi kom hem har vi pysslat lite här hemma, nödvändigt men inte roligt haha. Nu ska vi ta lite fika, fortfarande mätt efter maten idag haha sen blir det sängen tidigt, är ju jobb imorn :( Ush tycker verkligen inte om måndagar, men blir iof kortvecka för har ju minisemester!!! Jiiipiii.

Hoppas ni har en mysig kväll.

Kram

Lördagsmys

Som vanligt är jag en seg uppdaterare hihi sorry...men har iof inte gjort så mycket. Igår var det ju allas favvodag..löning!!!! Märktes på jobbet för då fanns det mycket att göra, mycket dop nu tydligen, en rolig fråga jag brukar få av kunderna är "vad kan man köpa i dop present till en kille för smycken passar ju inte", frågan är just rolig eftersom vi säljer enbart smycken, nån presentartikel finns men lite kul att man kommer in och frågar så tycker jag.

Idag har jag jobbat en stund, skönt att öppna då har man hela dagen kvar sen. När jobbet var slut hämtade Fidel mig så åkte vi till Arninge och shoppade lite.
Hittade jättesöta dinglisar på babyland som vi köpte till vagnen och sen en snuttetiger så mjuk å go hihi skulle iaf uppskatta den själv :)

På kvällen har vi varit hemma å lagat mat å kollat på fotboll, (alltid lika kul, NOT) Gjorde iaf jättegoda smoothis som jag nu dricker :)

Imorn ska vi till Vällingby och träffa alla, ska bli kul :)

Nu ska vi kolla på film, kanske blir popcorne med hihi...gu vad jag vräker i mig :)

Dagens låt lämnar jag till er, hittade den på min favvoblogg Stina Lee och den är sååå fin.



Gullungar och toppen vänner

   

                                                             (Tindra och Steffi leker på golvet)



Hann inte skriva igår tyvärr, hela dagen var bara jobb å sen var jag helt slut när jag kom hem så tog ett skumbad sen sängen.

I Tisdags så var vi alla (Jag, Maria, Kristina +barn) hos Tessan, vi satt å snacka å åt massa gott, tacos å kladdkaka hehe....jättemysigt som vanligt att träffa tjejerna, vi har tur som har varandra, är ju lättare att umgås eftersom alla har barn å vi ska få.  för med barn kommer otrolig planering och man kan inte bara släppa allt å dra in till stan eller gå ut som förut.

Iaf har döttrarna vuxit så mycket, både Tindra och Steffi kryper snart och lilla Thilde har blivit så stor, riktig trollunge som bara skrattar hela tiden :) De är så söta tillsammans. På söndag ska vi träffas igen + pojkvänner i Vällingby för det är lite fest i centrum, hihi vi dumpar barnen på killarna å shoppar loss haha.

Till något helt annat då, lägenheten vi kollade på ligger nu på 1. 625 000kr helt absurt haha så det blev inget tyvärr men men det var bara en av många och vi har ju precis börjat leta.

Idag ska jag till jobbet, stänger så hinner nog inte så mycket annat idag.

Hoppas alla får en bra dag och Lycka till Maria W hoppas det gick bra. Puss














Tisdag = Ledig!!!

Tjoho idag är jag ledig :) fast uppe tidigt ändå...om en tim kommer mäklaren och ska värdera vår lght, hoppas det går bra, ska städa lite å fixa innan. Lägenheten vi kollat på ligger nu på 1.400 000 kr!! vårat maxbud tyvärr men men det kommer fler.

Efter mäklaren har varit här skall jag in till stan å möta Maria, vi ska till Therese idag alla tjejer, ska bli jättekul att se hur de bor.

Lite bebisuppdatering då...går in i v 27 imorn, kan knappt fatta att det gått så fort, jag mår jättebra, har inte några besvär just nu som tur är men det kommer nog. Bebisen väger nu ca 1kg hehe känns :) Lillen har fått dygnsrytm och den är nästan samma som min, skönt men kan ibland vakna runt 5 av att det är fotboll i magen.
Är så kul för när man stryker med handen på magen eller ibland när jag och Fidel skrattar el nåt nära så sparkar den till, så gulligt. Kan inte vänta vill se dig nu mitt lilla troll :)

Nu måste jag skynda mig men skriver ikväll och ska ta kort idag så lägger upp lite bilder sen.

kram och ha en bra dag alla.

Ny lght???

Hello hello :) Har haft en jätteskön helg me älsklingen...har bara tagit det lugnt hemma men ändå haft kul.

Va i centrum igår en stund och kollade lite kläder till bebisen men det var så otroligt mycket folk i centrum så orkade inte vara där så länge. Vi tog en promenad i solen...jätteskönt att komma ut och röra på sig och magen haha...börjar bli lite småtungt nu.
På kvällen var vi hemma och kolla på film och åt :)

Idag har vi varit på lägenhetsvisningar här i Täby och vi hittade en jättefin 3a som vi verkligen vill ha, så nu ska vi få våran lght värderad för att se hur mycket vi måste låna och sen får vi väl sälja isf, känns lite konstigt att flytta, tycker så mycket om min lght som jag har nu men vi behöver ju större och den här är i samma område och allt. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag göra popcorne och krypa upp i soffan å kolla på film :)

puss å kram

Bästa dagen =)

Har träffat mamma idag!!! Hon skulle hit till Sthlm på möten men hon va klar tidigt så på min rast som idag va lite längre fikade vi och gick runt i centrum...jättekul att träffa mamma :) blir ju inte så ofta tyvärr eftersom familjen bor i Falun :(

Annars har jag jobbat hela dagen...haft fullt upp inför inventering, när jag kom hem gjorde jag plättar :) supergott hehe....

Juste igår var vi på tegel å kollade barca matchen hahahhahahah de blev 0-0 så bara 1poäng för dem :) iaf var det skit mycket folk och såklart var alla som inte ville kolla fotboll där å störde haha orka å plus är ju alla så himla långa här haha jag på 1.60 ser ju nada haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan Fidel kommer hem sen blir det tv-mys i soffan, kanske me popcorne :)

puss å en extra stor PUSS till lilla Tindra som snart kan krypa hihi =)

Bokat å klart :)




Äntligen har vi bokat weekend semester :) Eftersom ingen av oss har haft semester utan bara jobbat så tänkte vi att det skulle va skönt att komma bort och vila upp sig å vila inför allt som kommer :) Men att välja vart när och hur man ska åka är inte lätt, vi har bara 4dagar å jag vill inte flyga nu och vi vill bara komma bort å slappa :) Till slut har vi nu bokat 3dagar på Quality selma lagerlöf hotel :) allt ingår!! :) kanske hinner vi med ett besök på de kända spa de har men det e jättedyrt så får se. Ska iaf bli sååååå skönt att komma iväg bara vi och lata oss :)

Hade idag mitt 4e besök hos barnmorskan, vägde mig å mätte magen, allt va normalt och bra...har inte gått upp så mycket som jag trodde jag skulle...tänker inte säga hur mycket men e nöjd iaf haha. Bebisen var pigg som vanligt och när BM tog hjärtrytm sparkade den på micken haha lät jätte högt.

Har ju som sagt varit ledig idag å först skulle jag träffa Maria men hon tränade och jag var seg så blev hemma...bra att nån av oss tränar iaf hihi :) Jag bakade haha fick sånt sug av muffins så gjorde muffins med chokladkräm inuti och vaniljbullar :) Blev helt oki :)

Imorn är det jobb igen å på kvällen ska vi kanske ut å kolla på Barca matchen, inte för att jag bryr mig om dem för Real är laget men Fidel gillar dem så får väl ställa upp haha nej men vi ska äta sammtidigt som matchen så df e jag me :)

Nu är det godnatt för mig och förhoppningsvis somnar bebisen snart me :)
puss


Söndag

                       



Då va helgen slut då :( men den har varit jättebra och känts lång trots att jag jobbat igår.
Som sagt jobbade igår, öppnade...gick helt ok och vi sålde mycket så va kul :), sen kom Fidel och mötte mig så gick runt i centrum lite innan vi gick hem. Åt mat och somnade i soffan innan fotbollen, men vakande till den viktiga matchen iaf hehe Madrid!!!

Sen var det bara att göra sig klar för vi skulle ut till Tegel me massa kompisar och fira Fidel. Vi hade jättekul...somliga mer än andra haha...jag fick ju vara nykter så kanske inte lika kul för mig och man blir tröttare fortare nu och dansa orkar man inte så mycket men tycker att jag "klara" mig bra trots 6mån graviditet :)
Vi dog i sängen när vi kom hem vid typ halv fyra hahaha

Idag vaknade vi typ 11 men åt frukost och lata oss i sängen tills 3 hehe...sen har vi varit och handlat å laga supergod mat :) fläskfile, klyftpotatis å bearneisesås :) mums...
Sen har jag bara suttit vid datan och Fidel spelat wii men nu ska vi äta lite glass och jag tänkte att vi skulle se på Notting Hill på 3an hihi hoppas jag får :)

puss


Hahahhahaha

Sitter å tittar på grannfejden och kan inte låta bli att skratta...är det verkligen seriöst?? isf är ju dessa människor tragiska, lite pinsamt att vi i Sverige inte har större problem än våra grannar och att man dessutom gör tv av detta. Men rolig och patetisk underhållning är det.

Har iaf fått vara ifred i två dagar nu, ingen förföljare har synts till, skönt. Vi har fixat bild på honom nu så alla väktare har den nu...de går iaf runt runt i centrum och finns hos oss varje stängning :) snälla killar.

Idag fyller Fidel år så vi har firat me tårtbakelser och paket :) han firar nu med familjen medans jag sitter i sängen och snorar och nyser :( vill bli frisk nu...bebisen är pigg iaf...sparkar för fullt hela dagarna :)

Imorn är det fredag och snart helg :) ska kanske ta och titta förbi på träningen, var ju ett tag sen så saknar alla och saknar verkligen att dansa...

Nu ska jag skratta vidare åt grannarna på tv.

Puss å kram

Jobbigt

Hej. sitter nu framför film men för sur för att kunna koncentrera mig.....sur på mina döva grannar som måste ha sin tv på volym 30000000 för att höra, vilket gör att jag hör precis vad de ser på, fett störande!!!

Sen till det jobbigaste. igår när jag slutade jobba gick jag runt i centrum lite och efter ett tag märkte jag att en man följde efter mig...konstigt tänkte jag..så gick tillbaka till jobbet å ringde väktarna som kom å följde mig en bit så jag kom hem....sen idag när jag jobbade kommer samma man in till oss...han ba ställde sig vid kassan..ringde väktarna å då gick han...sen hade jag vakt under hela kvällen och min chef kom tillbaka och Fidel mötte mig så jag slapp gå hem själv. Vi ska trycka ut en bild på han så alla väktare vet vem det e så de kan ta honom när de ser honom. Allt detta är verkligen obehagligt men sammtidigt blir jag så förbannad!!! vem är så sjuk å dum i huvudet så man stalkar nån och plus nån som är gravid. Jag orkar inte vända mig om hela tiden...kommer bli så sur om han kommer imorn med, då j***** ska han åka fast!

Till nåt roligare nu :) Fick min lilla LV plånbok såld idag :) 700kr fick jag för den hihi va kul. Sen har jag shoppat presenter till min älskling som fyller år på torsdag.
Är lite förkyld tyvärr så snorar mycket på jobbet haha....ska nog ta en alvedon  till nu och sen sova.

Hoppas jag får vara ifred imorn...tänker mest på min lilla bebis...

puss

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter weekend i Falun :) Vi hade jätte mysigt och blev ompysslade av mamma hihi...Åkte ju på fredagen då vi även mötte min bror, tåget gick snabbt och bra hehe x2000 :) sen när vi kom fram åt vi massa god mat å sen hade de som kunde dricka whisky-provning haaha...Erik min bror hade varit i Skottland så han hade massa whisky med sig. Sen blev det sängen.

På lördagen var vi på stan en stund och kollade sen var vi en stund till mormor, morfar & farmor, allt var bara bra med dem, synd bara att vi ses så sällan. På kvällen gjorde vi supergoda hamburgare me pommes :) sen blev det chips, fotboll och öl hehe, inte nån öl för mig dock.

Idag var det tidig morgon för mig å Fidel för tåget gick halv tio :( jag var tvungen att jobba 14-18.30 så synd var det. Sov typ halva resan sen var det bara att gå till jobbet, det gick bara bra.

Nu ska vi äta...shich kebab mums sen blir det film å chips :)

puss på er :=)

Godmorgon :)

Vaknade tidigt idag och är ganska pigg...har latat mig framför teven men ska nog upp nu för Maria och Tindra kommer snart :) Ska bli jättekul.

Vi ska nog kolla lite i centrum men mest vara hemma. Vid 4 ska jag till stan och möta min bror och Fidel för vi ska till Falun och hälsa på familjen :)

Sitter och kollar runt lite på datan nu och letar namn till bebisen. Vi har många bra tjejnamn men inte nåt direkt killnamn, svårt att hitta och att båda ska tycka om det :) Är det nån som har nåt förslag kanske???

Haha kanske vi ska göra som Linda Rosing...fixa en tävling där vinnarna vinner halsband. De namn som de valde ut till vinnarnamn var : flicka: Lycka och för pojke: Tiger omg!!! Ja jag förvånas inte direkt det är ju Linda, men säger bara en sak stackars barn dn lär ju bli mobbad.

Nu ska jag upp å städa lite men skriver sen.

puss


Segt

Hello alla! Har slarvat me skrivandet lite hehe sorry. Lite uppdatering då på vad som hänt i mitt liv.

Måndag
Jobbade en liten stund bara...va helt slut sen helgen så sov nog bort resten av dagen haha...Hade iaf super mycket att göra på jobbet, snart inventering så alla smycken måste ju ha artnr...inte kul.

Tisdag
Var ledig!!! Vaknade tidigt...fixade mig och åkte till Vällingby där jag träffade alla tjejerna och deras små tjejer :) Vi var hos maria och hon hade gjort supergod lasagne som vi vräkte i oss samt massa godig hehe....Vi satt å snackade massa och hade jättekul. Alla små ungarna har ju blivit så stora nu så kul att se hur de är med varandra....våran lilla bebis kommer bli mobbad av dem andra haha...tre tjejer som bestämmer över h*n :)

På kvällen hade vi personalmöte, jag var jättetrött så kändes som om jag skulle somna på mötet haha...vi kom iaf fram till massa bra saker så känns bra nu :) Sen när jag äntligen var hemma satt jag en stund vid tven men somna ganska snabbt.

Idag har jag jobbat igen...har städat bort massa papper som bara låg och märkt upp massa smycken så har varit duktig :) Slutade 4 så kollade runt i centrum lite sen gick jag hem å nu väntar jag bara på att Fidel ska komma hem så vi kan äta hehe....ikväll blir det tv-kväll för ovanlighetens skull...NOT. Alla serier börjar ju äntligen igen så ska bli kul :)

Puss puss


Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0