Trevlig helg

Har haft en rolig och mysig helg :) var ledig i Fredags så va istan och shoppade lite kläder, äntligen haha så nu har jag två par snygga byxor som passar mig :) På kvällen var vi på fest..helt ok.

Jobbade en stund igår och oj va folk vi hade i butiken...kul kul :) Sen var det slappkväll med film :)

Idag har mina föräldrar varit här på besök, min brorsa skulle utomlands så de skutsade honom till Arlanda sen kom hit :) Vi var på ikea och sen köpte ny bur till kaninen...hon bekantar sig nu med den haha. Var iaf jättekul att träffa dem trots att det blev en kort stund bara, men nästa helg åker vi nog till Falun :)

Efter de åkt var vi ganska trötta så vi har kollat på sagan om ringen filmen...inte min favvo direkt men det gick :)

Imorn är det måndag och vardag igen så jobbet väntar.

Nu väntar sängen :)

Puss


Dumma Ellos =(

Idag var det jobbdags igen...jobbade med en ny tjej idag hon var jättetrevlig...tyvärr är kunderna mindre trevliga haha...nej nu är jag taskig, överlag är de flesta jättetrevliga men så ibland får man ju en sån där som bara är ute efter att klaga. Tur att jag bara kan "skicka" vidare till min chef, står helst inte och argumenterar själv med kunder helt lönlöst då kunden alltid har rätt hur idiotiskt det än är.

Fick ett trevligt sms att mina byxor som jag beställt/retunerat och beställt igen hade kommit så sprang iväg på rasten och hämtade paketet, men när jag öppnar det och ska prova byxorna är det samma fel igen, stl38 ist för 36...helt jävla sämst!!! Ringde till affären och klagade och det visade sig att hela deras lager av dessa byxor var felmärkta...ORKA!! Så nu är jag utan byxor och mina gammla kan jag knappt ha längre och då det råder dötorka på mammakläder i Täby c måste jag in till stan för att hitta nåt så får bli 2dagar till utan att andas då haha....

Efter jobbet har vi varit på Willys och handlat...helt otroligt vad mycket mat man får där för lite pengar....skaffade en sån där handscanner så vi hade skitkul i affären med den hehe...Nu när vi kommit hem har vi bara slappat vid teven me tobleronecapuccino, supergott!

Nu ska jag kolla på 2 and a half men hehe e så kul sen sova.

Puss å Kram


Smärta =(

Har trevliga gravidsmärtor i magen...uuuuu...gör ont när man står, sitter å ligger..men tyvärr kan man inte göra nåt utan bara vila och ta alvedon. Men som tur e har jag en underbar pojkvän som lagar mat och ställer upp för mig, tack älskling :)

Iaf var jag å Maria inne i stan idag..tyvärr var tatueringstället stängt så blev inget men senare i veckan kanske. Vi köpte lunch på bagelstreet...supergott! Kan verkligen rekomenderas att gå dit...var ju fint väder så vi satt i vasaparken och åt, efter det gick vi mot stan för att kolla lite affärer, gick in på NK, de har en ny barnavdelning så vi var ju tvugna att kolla in kläderna...Riktigt fina kläder fanns det men tyvärr fööör dyra, el jag skulle iaf inte lägga ut 500kr på en body till min bebis.

Coola nappflaskor fanns det iaf till rimliga priser ex en från Burburry, så en sån blir det nog iaf :) eller?



Har efter jag kom hem tillbringat nästan hela min tid i soffan men känns lite bättre nu så ska diska sen fortsätta mysa :)


Gonatt

Lämna spår....

Kommentera gärna om ni vill =)

25/8 = LÖNING!!!!!

Hahahah ja äntligen lön :) kan ju säga att det är väldigt efterlängtat hehe....fick bra denna månad så kanske därför :)

Sitter nu i sängen och dricker te å äter frukost me voice på tv...mysigt. Iaf pratade Jozefine på voice om bloggare eller rättare sagt modebloggare typ Blondinbella mfl och hur löjliga de egentligen är....jag har väl kollat in nån gång på bellas blogg men aldrig fastnat för denna men nu när jag gick in på blogg.se har de ju en lista på vilka bloggar som är mest lästa...och etta ligger ju Kenza...så kollade in sidan för å se vad som e så intressant med denna blogg. Kan ju äga att det blev en besvikelse...Det flesta inlägg från denna tjej handlar om shopping hon gjort, luncher hon ätit och dagens outfit samt massa posebilder på henne...hahahhahah asså kan hålla med Josefine på voice...dessa såkallade modebloggar som skrivs av småtjejer från Ö-malm innehåller nada vettigt! Men kan iof vara ett gott skratt :)

Inte för att min blogg innehåller så mycket kul men det är heller inte etta på listan haha.
För att gå till nåt helt annat så är jag ledig idag, känns konstigt att vara ledig mitt i veckan :) men kul. Ska träffa Maria W i stan och hon ska kolla på tatuering hehe ska se om hon vågar göra nån...sen blir det väl lunch i stan me....se där fick till ett Kenza inlägg haha...men ni får ingen outfit bild haha.

Nu måste jag gå upp för maria sms nyss å måste va klar om en tim....men skriver ikväll.

puss

Choklad!!!



Är helt beroende av choklad haha, måste ha nån liten bit varje dag, helt sjukt, så nu har jag till slut bakat en kladdkaka
som jag bara kan ta fram och äta när jag vill :) Tror bebisen kommer vara chokladberoende när den kommer ut hahha.
Har precis sett the queen helt otroligt bra film men riktigt upprörd blir man av hur känslokalla brittiska kungahuset är. Har myst i soffan och tittat på filmen. Killen är ute och festar me kompisarna, det skulle fira nåns födelsedag....uuuu vad jag med vill gå ut och festa...längtar verkligen efter det men vet att jag aldrig skulle orka det nu.

Idag har Maria och jag varit i kista gallerian...kollade lite kläder till oss och barnen och såklart åt vi, jag åt en jättegod bakad potatis me skagenröra...blev dock sjukt mätt haha. Va riktigt längesen vi träffades så va jättekul att ses igen och sitta och prata skit haha.
Har börjat blivit riktigt trött nu på eftermiddagarna, som idag när jag kom hem från kista, Fidel hämta mig...tack älskling :) iaf somnade jag direkt på soffan och sov nästan en tim, jätteskönt faktiskt :) Bebisen är verkligen pigg nu också, nu börjar jag känna riktigt hårda sparkar helt underbart :) Tyvärr brukar den sluta när Fidel ska känna men han har lyckats få några sparkar i handen med hihi...

Nu ska jag snart kolla på scary movie och sen sova...men först ska jag ta en bit kladdkaka till :)

puss&kram

Bli medlem och tjäna pengar!

Hej alla! Har hittat en kul sida där man kan tjäna lite pengar....inga stora summor men kan va kul ändå.
Bli medlem genom att klicka på länken nedan....du hjälper då mig me att komma igång, värva fler vänner själv sen och börja tjäna pengar :)


http://www.woopa.se/?ref=maria84



Puss

Träna






Nu har jag slarvat me träningen i några dagar så ska ta och träna nu efter jag skrivit. Man blir ju lätt lite lat när man kommit hem från en 8tim jobbdag haha.....nej då bara bortförklaringar.
I måndags och igår var det långdag på jobbet, min chef skall utbildas så var själv nästan hela dagen och nu börjar kunderna komma tillbaka efter semestern så rullade på bra hela dagen, inget sittande på min stol blev det :(

Idag var det lite lugnare så hann mycket på jobbet...juste våra kläder kom igår :) men såklart fick jag fel storlek sååå jobbigt så har nu skickat tillbaka byxorna och väntar på nya, hoppas det går fort. Har även fixat så en såkallad handy man kommer till oss imorn och fixar tven som har döda högtalare :)

Var hos barnmorskan igår föresten, allt var fint med både mig och bebisen...hjärtsjal 140/min :) Fick tillbaka alla provsvar och jag är helt frisk :) ska nu skicka in pappren till försäkringskassan bara...ush jag har dålig erfarenhet av dem haha.
Har även bokat tid för föräldrarkurs som vi ska på i Danderyd...kul kul.

Nej nu måste jag träna så jag kan lata mig i sängen sen hihi...

puss


                                                        

Underbar helg!

Har haft en jätteskön helg tillsammans med min älskling. Det här var första helgen på flera veckor som jag var ledig :)
I lördags åkte vi till haga parken och gick runt, fikade och hade mysigt...sen när vi kom hem vilade vi lite och sen åkte in till stan, Tänkte kolla på voice grejjen men var för mycket folk....massa småbarn haha så vi gick till fridays ist och åt :) oj va mätt man blir där hehe...vi fick iof vänta 40min på bord men vrt det...tog en drink medan vi väntade...(alkoholfri :() för mig men den va jättegod ändå...Det va jättekul att äntligen kunna komma ut och kunna slappna av å slippa känna att man måste upp tidigt till jobbet dagen efter. Tyvärr började att regna när vi var klara så blev hem på en gång...men då var vi ändå jättetrötta så somnade framför tven hemma haha värsta gammla vi e :)

Igår tog vi det bara lugnt...gick till centrum och kollade lite å fikade, annars var vi bara hemma å slappa på balkongen :) men tränade på kvällen hehe sååå skönt. Nog för att jag ibland kan känna mig som en elefant men när man väl tränar känner man nästan sig som "vanligt". Maria har visst också tagit tag i sig å köpt träningskort hehe jätteduktig!!

Idag var det då tillbaka till jobbet igen men utvilad...blev lååång dag, är inte van att jobba så länge men tiden gick ganska fort ändå, blev strömavbrott i centrum i ca en halvtimme så en liten extra rast fick vi :) Men när jag kom hem var jag supertrött haha höll på att somna innan vi åt.

Jag fick en jättefin tröja av min mamma idag...svart mammatröja från polarn&pyret :) Imorn hoppas jag att våra kläder vi beställt kommer så jag kan hämta dem.

Nu e det godnatt :)

kraaam

jobbig dag

Är sjuk nu så orkar inte skriva så mycket. Kan bara sammanfatta dagen som jobbig.
Blev tvungen att åka till danderyd efter smärtor i rygg och mage...men allt bra med bebisen, jag däremot mår mindre bra...kan inte stå längre stunder då jag får smärtor....kan bero på uvi eller förstoppning i tarmarna pga att jag bara blir större.

Hoppas på att bli bättre imorn.

Gonatt alla

Dålig uppdatering

Nu har det gått för många dagar utan att jag skrivit..men mycket har hänt så därför. Fidel va tyvärr sjuk i fredags så det blev hemma framför film, han syrra kom hit å vi kollade på en shoppoholics bekännelse...rolig film :)

Jag jobbade halvdag på lördag å efter jobbet var det bara att skynda sig hem för att börja göra i ordning sig för kvällen. Vi skulle på Fest i Tensta för att fira Bolivias nationaldag, dansgruppen skulle uppträda sen var det mat och fest :) va jättekul men tyvärr orka jag inte dansa så mycket men bebisen dansade på inne i magen minsan haha....

Kom hem sent så rammlade i sängen för att slita mig upp 8 på söndagen...skulle med tåget till Falun för att träffa familjen och fira mormor :) tåget gick vid 10...lugnt och skönt å jag somnade nästan hela vägen hehe....

Det va jättekul att komma till Falun...blir tyvärr inte så ofta och nu har jag jobbat så mycket så har inte hunnit heller....hela familjen åt middag å firade...på kvällen kollade vi på film och åt godis :) mys mys :)

Idag fick jag gå upp tidigt me för att sätta mig på tåget till stockholm...började jobba kl 13.

Nu har vi ätit och nu ska jag lata mig i soffan resten av kvällen.

Det var min helg :)

puss

Grill i rålis

Nyss kommit hem från Rålis där vi grillade me dansgruppen å firade nationaldagen (Bolivias). Va massa folk där å musik å flaggor :) kul kul....åt hamburgare å chorizo...mums

Vi var där ett tag å när det börja bli kallt så gick vi till mc donalds å satt å snacka skit :) va längesen jag träffa alla så va kul att göra det. På lördag har vi uppträdande i tensta där det ska va fest för bolivia...jag ska dit å kolla på dom sen festa så gott jag orkar...men dansa ska nog bara bebisen må bra av :) ska få me Fidel oxå...:)

Fick iaf njuta av det fina vädret idag, jätteskönt, imorn är det jobb igen, då är det min chefs sista dag...snyft, ska bli tråkigt att hon slutar.

Nu ska jag lata mig i soffan innan jag somnar.

Puss å gonatt

DIA NACIONAL DE BOLIVIA



Bolivianos: el hado propicio
coronó nuestros votos y anhelo;
es ya libre, ya libre este suelo,
ya cesó su servil condición.
Al estruendo marcial que ayer fuera
y al clamor de la guerra horroroso
siguen hoy, en contraste armonioso,
dulces himnos de paz y de unión.
siguen hoy, en contraste armonioso,
dulces himnos de paz y de unión.
De la patria el alto nombre
en glorioso esplendor conservemos
y en sus aras de nuevo juremos
¡Morir antes que esclavos vivir!
¡Morir antes que esclavos vivir!
¡Morir antes que esclavos vivir!

sommar igen :)

Äntligen är det varmt igen...fast tyvärr jobbar jag hela veckan så hinner inte njuta så mycket av värmen, det är dock super varmt på jobbet då var luftkonditionering inte funkar...jobbigt värre.

Idag var det så lugnt på jobbet att jag hann möblera om hela vårt presentsortiment :) men var helt slut efter...dagens träning haha

Tänkte att jag skulle tränat när jag kom hem men va så slut så bara slappa i soffan tills maten var tvungen att göras....det blev spagetti å köttfärsås :) har äntligen börjat äta bra igen...men antar att det är för krabaten växer :) chocklad å små snacks kan jag iaf äta hela dagen haha...fast passar mig för har ingen lust att gå upp massor.

Har beställt kläder till mig å killen men de har inte kommit än...konstigt, det borde ju gå ganska fort, har gått en v nu...
En sak som tagit 10000 år är min data...den är på lagning hos elgiganten för 2 gången på 6mån, och har varit det nu i 5v trots att killen på el-giganten lovade att det skulle ta typ 3 v!! Iaf fick jag sms från dem idag som sa att jag måste skadeanmäla den hos försäkringsbolaget! helt sjukt....gjorde det iaf och förhoppningsvis får jag en helt ny dator :)

Pratade nyss med Maria....hinner tyvärr inte ses så ofta nu pga jobbet :( typiskt att de måste bo så långt bort...ska övertala henne att flytta närmare hehehe.....

ska försöka komma ut lite nu på en promenad el gå till vattnet :) puss å hej

Go morron :)

Haft lite sovmorgon idag efter en helg med mycket roligt :) I fredags kväll var vi hos Maria, Max å Tindra...jättetrevligt hade vi...kollade på den dä filmen baksmällan...sjukt rolig haha.

I lördags slöade vi hela morgonen...så skönt att kunna ligga i sängen utan att nån måste upp :) men vid ett började jag jobba...heldött i centrum var det, antar att alla är på semester nu...På kvällen gjorde vi tacos å drink dock alkoholfri för mig :( och kollade på film :)

Igår åkte vi till ikea å hade stor shopping av bebis-saker, vi köpte säng och allt till det, balja, handdukar, och gossedjur...en jättemjuk och fin hund och sen såklart hittade fidel en mjuk fotboll så den blev det me haha....

På kvällen var man ganska trött så blev film igen...vi kollade på the unborn...skit läskig...tur att jag hade min kudde hahha e en riktig fegis :)

Ska ut i solen idag innan jobbet men skriver mer ikväll....puss

Dagar till bebisen kommer
RSS 2.0