Nu är jag tillbaka igen =)

Är nu tillbaka i stockholm och på bloggen och jag måste bara säga att vi har haft en underbar semester i Falun och fjällen. Vi åkte upp på onsdagen och Benjamin sov hela resan som tur var. När vi kom fram kände man hur lugnet spred sig haha bort från stressen...Tyvärr var det regn på skärtorsdagen så det blev mys inne med brasa och god mat =) Men på fredagen var vi ute i backen och åkte skidor, Fidel lyckades sådär och vi gav upp efter ett par timmer och åkte hem, på kvällen lagade jag och Fidel 3-rättersmiddag till alla. Sol var det på lördagen och det blev backen igen och den här gången fick fidel till det så han åkte lätt som en plätt ner för backarna. Mamma barnvaktade Benjamin, han njöt av långpromenad i vagnen och mys med mamma =)

Vi fortsatte med skidåkning på söndagen med och då var det verkligen underbart väder, massa sol. Benjamin fick komma upp till backarna och titta på mamma och pappa som åkte skidor hihi han var så söt i sina solglasögon men de fick inte va på länge, inte direkt populärt hos honom =) Förutom skidåkning dessa dagar åt vi massa gott och lite för mycket godis kanske =) Benjamin tränade mage varje dag med mormor och nu är han jätte duktig på det! Han var verkligen glad hela tiden och har fått massa energi nu på senaste tiden, att studsa är en favvosysla.

På måndagen åkte vi tillbaka till Falun och i tisdags åkte vi hem till täby igen, tråkigt att lämna fjällen och vi längtar redan tillbaka =) är iaf nu riktigt utvilad, tack för all hjälp mamma =)

Den här veckan som vi varit hemma har gått åt till städning och så har vi fixat inbjudningarna till dopet =) har även varit på föräldrargrupp, va ganska kul att se bebisar i samma ålder och höra hur andra har det. Benjamin var den enda som sov i sin egen säng hehe det e min pojke det =)

Imorn ska vi träffa maria och Tindra i stan och äta lunch, mys!! var så länge sen vi sågs så saknar dem jättemycket och sen på kvällen är det ju el clasico!!!

Nu ska jag sova,

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0