Hemma igen

Igår kom vi hem från Sunne. Vi har haft en underbar helg och verkligen bara slappat och njutit, ätit och druckit gott!

Vi åkte tidigt i Fredags, närmare bestämt kl 6...aahhh va jobbigt det var att gå upp, men väl på tåget somnade man ganska snabbt. Var framme på förmiddagen i Karlstad och där åt vi lite frukost innan vi åkte vidare till Sunne, sen taxi till hotellet. Hotellet var jättemysigt, inte jättestort men helt ok. Vi var ganska trötta när vi kom fram så det blev en snabb promenad runt om i lilla staden sen vila på sängen.
Åt sen en underbar 2 rätters middag och därefter var det teaterdags, "pengar eller livet" hette den, vi skrattade så vi dog hahaha...sen stupade vi i sängen.

På lördagen var det lite sovmorgon sen åt vi buffe-frukost, jag älskar verkligen hotell-frukost men får alltid beslutsångest och äter alltid för mycket haha....kanske ni känner igen detta syndrom. Iaf efter frukosten så var det dags för spa...närmare bestämt selma lagerlöf spa, ett superläkert spa med verklig lyx.känsla. Var inte billigt men väl värt det. Vi bubblade i deras pooler, både inne och ute, njöt av massage kurs. åt frukt och latade oss i relax stolarna, man blev verkligen utvilad och avslappnad.

När vi kom tillbaka till hotellet var vi sååå hungriga och desvärre hade vi inte bord förens 21 på kvällen så vi tänkte att vi beställer lite mat i baren det brukar ju inte vara så mycket mat utan man blir lagom mätt....haha vad fel vi hade, på detta hotell var barmenyn = hard rock cafe size på maten...min kantarelltoast (som jag trodde skulle vara en liten toast med nåt salladsblad) var en jättemacka med massor av svampsås och en stor tomatsallad till...likaså var Fidels hamburgare XL. Vi blev mätta!!
Dock orkade vi otroligt nog middagen men somnade nästan för mätta den kvällen.

Söndagen var det upp och äta frukost sen checka ut och in till Karlstad igen, väntade en stund där för såklart krånglade SJ så kom inte iväg förens 4. Hemma igen vid halv nio, trötta men jätte nöjda!
En superhelg med andra ord har vi haft, och selma spa rekomenderas verkligen.

Kommer lite bilder nedan.

Trötta väntar vi på tåget mot Karlstad                   Framme vid hotellet
                 


Fixar mig för middagen                                            Selma Spa
                  


Pooldelen inne på spat                                   Vilar i relaxstol i väntan på massage

                   


Fidels lilla hamburgare                                                      Min kantarell toast
                             


Trevlig kväll =)

Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0